Hodepine av fin?

En tråd i 'Tradisjonell behandling' startet av Toby94, 21 Mar 2016.

 1. Toby94

  Toby94 Nytt Medlem

  Innlegg:
  8
  Liker mottatt:
  1
  annonse:

  Noen som har opplevd dette? Har ingen andre bivirkninger, men hodepine som ikke forsvinner. Jeg ville vel egentlig trodd at andre bivirkninger ville fulgt med om fin var årsaken, men det har det altså ikke gjort. (Heldigvis..) Tror vel egentlig ikke på at det er fin, men så panisk som jeg er begynner selvsagt tankene å komme litt etter såpass lang tid. Så spør egentlig kun om noen har noen andre erfaringer med dette? :) Eller har hørt om lignende ting? Alle innspill hjelper!
   
  #1
 2. Christoffer

  Christoffer Nytt Medlem

  Innlegg:
  16
  Liker mottatt:
  2
  Jeg opplevde også det samme, men jeg fikk ikke vondt i hodet før etter 4 måneder i behandlingen. Det var det som gjorde at jeg måtte slutte, til tross for at jeg også hadde seksuelle bivirkninger, null libido, svake ereksjoner osv. Hodepinen var utholdelig, gikk med den i en måned og da orket jeg ikke mer. Nå er det 17 dager siden jeg hoppet av. Hodepinen er borte, men jeg har fortsatt lav libido og svake ereksjoner.
   
  #2
 3. Toby94

  Toby94 Nytt Medlem

  Innlegg:
  8
  Liker mottatt:
  1
  Leit å høre om bivirkningene dine. Kan du beskrive hvordan hodepinen din føltes ut? Jeg har som sagt absolutt ingen andre bivirkninger, er derfor jeg mistenker at hodepinen er relatert til noe helt annet
   
  #3
 4. Christoffer

  Christoffer Nytt Medlem

  Innlegg:
  16
  Liker mottatt:
  2
  Hodepinen var ikke intens hele tiden, når jeg var aktiv og i bevegelse merket jeg ikke så mye til det, men så fort jeg begynte å ta det med ro, så ble det ganske ille. Hvis jeg la meg ned på ryggen så kom den med en gang, det var problematisk å lese, se på tv osv. Det er vanskelig å beskrive nøyaktig hvordan smertene var, men det var som en lett fyllesyke vil jeg si, følte det mest rundt tinningene og i pannelappen.
   
  #4